Къде да доставим твоите вкусни Roobar-чета?

Към онлайн магазина

Доставка по целия свят!

Roobar Company Header

Мисия

Roobar има вкусна и простичка рецепта и е достъпен до всички. Създадохме Roobar като здравословна алтернатива за собствените си семейства и продължаваме да го произвеждаме със същата грижа и отношение и без никакви компромиси.

Smart Organic е водещ производител и дистрибутор на био продукти с добавени ползи за здравето. Ние обединяваме силите си в името на общата кауза - да създаваме чиста, вкусна и достъпна храна за всички с грижа към природата. Нашите брандове Roobar, Bett'r, Kookie Cat и Dragon Superfood  се продават в над 60 държави по света. Постигаме го благодарение на нашия екип от 250 служители, които влагат много страст, професионализъм и отговорност към природните ресурси в стремежа си към повишаване качеството на живот на хората. За нас, хората в Smart Organic, това не е просто бизнес, а призвание и начин на живот.

 

Yani Dragov

Яни Драгов

Съосновател и СЕО
Яни е нашият стратег. Той е експерт по финансите и йога ентусиаст. Яни има страст към здравословния начин на живот и е успешен сериен предприемач в тази област. Благодарни сме на Яни и неговите умения, с чиято помощ Roobar се разпростира до цели 46 страни по света!

Роо екип

Запознай се с нашите офис супергерои:

Кариери

Търсим супергерои, гладни за работа.

Винаги сме отворени за идейни, смели и отговорни супергерои, които да се присъединят към Roobar отбора. Не очакваме да спасиш планетата веднага, но пък можеш да направиш първата малка стъпка заедно с нас. Надяваме се също, че цениш здравословния начин на живот и си надъхан да споделиш тази философия и с останалия свят.

Проверявай за текущи отворени позиции, но дори и да няма обявено търсене, не се колебай да ни пишеш.

Сподели своите супер сили -
и ни изпрати CV и мотивационно писмо на [email protected]!

Награди

Roobar обожава да получава награди – нашите десерти и опаковки са наградени с отличия за иновативни продукти на цели три континента! Благодарни сме за признанието, резултат от работата на целия екип и от подкрепата на верните фенове.